top of page

UK Trip

Schoonhoven Sports

In februari 2023 en 2024 organiseerden we bij Schoonhoven Sports twee onvergetelijke voetbalreizen naar Engeland, die onze spelers en trainers de kans gaven om zichzelf te meten met internationale tegenstanders en hun voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

Tijdens deze reizen kregen onze spelers niet alleen de mogelijkheid om tegen enkele van de beste jeugdteams in Engeland te spelen, maar ook om te genieten van de rijke voetbalcultuur.

 Het was een ervaring die hun passie voor voetbal versterkte en hen inspireerde om nog harder te trainen en te streven naar succes op en naast het veld.

 

Met hoogtepunten zoals spannende wedstrijden, tegen Arsenal, Fulham, West Ham United, Queens Park Rangers en Crystal Palace, waren onze voetbalreizen naar Engeland een fantastische kans voor onze spelers om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

 

We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van deze inspirerende voetbalreizen te organiseren en onze spelers de kans te geven om te schitteren op het internationale toneel.

 

HIGHLIGHTS

2023

HIGHLIGHTS

2024

bottom of page